ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Privacybeleid

Uitgeverij Panta Rhei gaat respectvol om met uw persoonsgegevens en verstrekt of verkoopt deze nooit aan derden. Alleen wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief voeren wij uw emailadres in in MailChimp, het programma dat wij gebruiken voor het sturen van nieuwsbrieven en persberichten. U heeft te allen tijde het recht om uw gegevens op te vragen of ons te vragen ze te verwijderen.

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief slaan wij uw emailadres en uw naam op in het adresboek van het emailprogramma van ons bedrijf en enkel uw emailadres in het mailingprogramma van MailChimp dat wij gebruiken voor het verzenden van persberichten en nieuwsbrieven. In het privacybeleid van MailChimp staat onder andere beschreven dat zij de door ons ingevoerde gegevens niet aan derden verkopen.

Wanneer u een account aanmaakt via onze webshop gebruiken wij uw gegevens alleen voor het versturen en factureren van de eventuele bestelling die u doet. Uw gegevens staan dan enkel opgeslagen in ons factuurprogramma en in het adressenbestand van onze website.

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.