ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

KLOP, KLOP! EFT voor kinderen

€14.50


Theo Legters
KLOP, KLOP! EFT voor kinderen

Kinderen bevrijden zichzelf van emotionele blokkades
Met DVD


EFT (Emotional Freedom Techniques) is een eenvoudige, nieuwe techniek voor kinderen en volwassenen om van hun emotionele klachten af te komen. Het is een zelfhulpmethode, ook wel klop-acupressuur genoemd. Het werkt als acupunctuur zonder naalden.
Dankzij deze bijzonder eenvoudige manier van (zelf-)behandeling kunnen zowel volwassenen als kinderen zichzelf bevrijden van vastzittende emoties. Die vastzittende emoties zijn verbonden aan herinneringen. EFT maakt de verbinding los tussen vervelende/traumatische ervaringen en de emotionele herinneringen daaraan. EFT houdt zich in feite alleen maar bezig met dit aspect: het loskloppen van negatieve emoties die ooit gekoppeld zijn aan herinneringen van gebeurtenissen. Door die bevrijdende werking van EFT gaan kinderen anders tegen zichzelf en hun gedrag aankijken. De DVD bevat een demonstratie van zo’n EFT-behandeling.

Theo Legters is de auteur van de succesvolle titels ‘Leefboek voor kinderen’ en van ‘Gelukkig zijn doe je zó!’ . Hij is werkzaam als docent en kindercoach, en geeft lezingen en trainingen.

ISBN 978.90.8840.058.2
Paperback 60 pag.; full colour. Geïllustreerd; Met DVD;

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.