ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

LACHYOGA

€2.50


Christoph Emmelmann
LACHYOGA

Ontspanning voor lichaam en geest

Eenvoudige lachoefeningen voor iedereen

Lachyoga combineert de positieve effecten van het lachen met die van yoga. Het is een nieuwe dynamische vorm van yoga die sinds enkele jaren steeds populairder wordt over de hele wereld. Dit is de eerste uitgave over lach-yoga in het Nederlands.
Lachen ontspant de spieren, zorgt voor een grotere bloedtoevoer en verlaagt het stressniveau. Onderzoek toont aan dat de gezondheidseffecten van 1 minuut lachen gelijk staan aan 10 minuten workout. Lachen bevordert de produktie van de zogenaamde ‘gelukshormonen’ endorfine, dopamine en serotonine en versterkt het immuunsysteem.

De oefeningen zijn heel eenvoudig en kunnen door iedereen uitgevoerd worden. Het boek bevat oefeningen die alleen gedaan kunnen worden (bijv. de ‘Berenlach’), oefeningen voor paren (de ‘Vechtlach’) en groepsoefeningen (bijv. de hilarische ‘Milkshakelach’).

Probeer het eens uit: na slechts enkele minuten lachoefeningen voelt u zich beter en blijft u de rest van de dag in een vrolijke stemming.

De auteur Christoph Emmelmann is de oprichter van de eerste lachscholen in Duitsland. Hij is werkzaam als lachyoga-therapeut, geeft trainingen in stressmanagement en geeft opleidingen en cursussen aan de Duitse Vereniging voor
Lachyoga-therapeuten.


ISBN 978.90.8840.074.2
Paperback;  geïllustreerd;  100 pagina’s

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.