ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Tarwegras

€2.50


Li Smith
TARWEGRAS

Het natuurlijke medicijn voor de 21ste eeuw

Tarwegras is een buitengewone voedingsbron met vele nuttige, heil-zame eigenschappen, die aan het licht zijn gekomen door de wetenschappelijke onderzoeken van Ann Wigmore. Li Smith beschrijft in dit boek de resultaten van deze onderzoeken en daarnaast de kweekmethoden voor tarwegras en de waardevolle toepassingen ervan die de vrucht zijn van haar hoogstpersoonlijke ervaringen. Ook geeft ze talrijke dieettips en recepten voor lekkere gerechten en dranken.

Tarwegras kent vele toepassingen: het is te gebruiken als deodorant of voor een frisse adem, als cosmetica (tarwegrasbadolie of -gezichtsmasker), maar bovenal is het heel gezond. Door tarwegras herstelt je lichaam sneller, het geeft een energiestoot, het helpt om tanden, botten en zenuwen sterk te houden en zorgt voor ontgifting. Eén glaasje tarwegrassap staat gelijk aan de dagelijkse behoefte aan chlorofyl  in de vorm van groente. Het bevat 20 aminozuren, hon-derden enzymen en 90 mineralen, vitaminen en andere belangrijke voedingsbestanddelen. Voor vegetariërs is het, vanwege het vitamine B12-gehalte, dé gedroomde voedingsbron.

Li Smith groeide op in Zuid-Afrika. Op haar familieboerderij verbouwde het gezin zelf het eigen voedsel. Smith volgde een kunstzinnige opleiding en begon in 1978 met het kweken van tarwegras. Op de televisie, in kranten en in tijdschriften is ze een bekende promotor van tarwegras als geneeskrachtige voedingsbron.

ISBN 978.90.8840.084.1
Paperback, geïllustreerd, 144 pag.

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.