ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Onvoorwaardelijke acceptatie

€19.95


Jeff Foster
ONVOORWAARDELIJKE ACCEPTATIE

Radicaal ontwaken in het dagelijks leven

Jeff Foster is een rijzende ster aan het firmament van jonge, nieuwe spirituele leraren, dankzij zijn toegankelijke schrijfstijl en informele manier van spreken. Zijn persoonlijke en kleinschalige optredens en workshops, zijn blogs en filmpjes zorgen voor een groeiende interesse in zijn benadering van non-dualisme.

Onvoorwaardelijke acceptatie is zijn vierde, en best verkopende boek in Amerika. Hij onderzoekt hoe we moeiteloos ‘ja’ kunnen zeggen tegen alles wat op dit moment gebeurt. Hoe we kunnen ophouden met weg te lopen voor de uitdagingen van ons leven, voor onze kopzorgen en frustraties, en zelfs voor onze obsessie met bevrijding – en beginnen met het omarmen van alles wat op ons pad komt.

De titel Onvoorwaardelijke acceptatie verwijst naar de mogelijkheid van een fundamentele en volledige aanvaarding van jezelf en het leven. Als het streven wegvalt ben je er gewoon. Die overgave noemt hij een ‘radicaal ontwaken’.
Ofschoon hij de ironie beseft van het schrijven van een boek over dingen die niet in woorden te beschrijven zijn, wijst hij toch op de mogelijkheid van een vreugdevolle aanvaarding van het leven, wat er ook gebeurt.
Zijn stijl wordt gekenmerkt door mededogen met degenen die een uitweg zoeken uit hun lijden, evenals een openhartige en humoristische ontmaskering van de illusies van zoekers die menen dat ze iets kunnen ‘doen’.
Het kan ontnuchterend zijn om te beseffen dat het ‘opgeven van een spirituele praktijk’ gewoon weer een nieuwe spirituele praktijk wordt.

Jeff Foster studeerde astrofysica in Cambridge. Na een zware depressie begaf hij zich op een serieuze spirituele zoektocht die eindigde met de ontdekking dat hij alleen maar het leven zelf gezocht had. Voor meer informatie over Jeff Foster:
www.lifewithoutacentre.com

ISBN 978.90.8840.090.2
Gebonden, 290 pag.

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.