ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Meditatie voor kinderen

€14.50


Femmy Brug
MEDITATIES VOOR KINDEREN EN TIENERS

De weg naar concentratie, ontspanning en verbeelding

Er is een groeiende belangstelling voor mediteren met kinderen. Bij de talrijke boeken over mediteren voor volwassenen, blijft het aanbod voor kindermeditaties achter. Dit boek brengt daar verandering in.
Meditaties voor kinderen en tieners introduceert meditaties en visualisaties op een kindvriendelijke wijze. De meditaties behandelen thema’s als vrede, ontspanning, het oplossen van sombere gedachtes, zelfbewustzijn en tevredenheid met jezelf. Het boek bestaat uit drie delen: Deel 1 bevat meditaties voor jongere kinderen tot ongeveer 10 jaar, deel 2 bevat meditaties voor tieners van 11 – 17 jaar. Het derde deel bestaat uit een aantal doe-meditaties, waaronder bijvoorbeeld een loopmeditatie. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden.
Door middel van de meditaties leren kinderen zich te concentreren en ontspannen en wordt hun verbeelding aangesproken. De positieve affirmaties helpen hierbij.
Het boek kan gebruikt worden door ouders, leerkrachten, kindercoaches en kinderyogadocenten, kortom door iedereen die met kinderen werkt.
De originele illustraties geven het boek een extra dimensie.

Femmy Brug is yogadocent, kinderyogadocent en opleider en trainer van yogadocenten. Na jarenlange ervaring in het welzijnswerk, specialiseerde ze zich in yoga voor kinderen. Ze is de oprichtster van Kidsyoga, een organisatie die zich inzet om yoga en meditatie toegankelijk te maken voor alle kinderen en tieners.

ISBN 978.90.8840.091.9
Paperback, full colour geïllustreerd, 100 pag.
Meer informatie

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.