ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Breng je leven op orde

€14.95


Fokke Slootstra
BRENG JE LEVEN OP ORDE

Oefeningen in het verkrijgen van psychologische en spirituele vrijheid

Hoe kunnen we ons leven weer op orde brengen? In dit boek reikt Tools for life-therapeut Fokke Slootstra de lezer de tools aan om dat te bereiken, door middel van heldere, concrete oefeningen en voorbeelden uit de praktijk. De oefeningen zijn gericht op zelfkennis, acceptatie van jezelf zoals je bent, en daarnaast op het verkrijgen van innerlijke vrijheid.
Slootstra maakt onderscheid tussen psychologische en ultieme vrijheid. Onze programmering triggert onze reacties en emoties. Door bewust voelen, uiten, kiezen, losmaken en vergeven, verkrijgen we eerst psychologische vrijheid. Pas dan kan er gewerkt worden aan de ultieme vrijheid door een ander perspectief met betrekking tot jezelf in te nemen. Je gaat nadenken over wat je ego nu precies behelst en realiseert je dat alles één is.

Over de auteur
Fokke Slootstra is Tools for life-therapeut en specialist in het doorgronden van de problematiek van de menselijke geest. Breng je leven op orde is zijn derde boek na het zeer goed ontvangen ‘EMDR, het wonder van een zichzelf genezend brein’.

ISBN 97890.8840.106.0
Paperback, 144 pagina’s

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.