ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

De Tinnitus Ademtherapie

€17.95


Maria Holl
DE TINNITUS-ADEMTHERAPIE

Oefeningen om zelf je oorsuizingen te verminderen

Een zelfhulpprogramma van Maria Holl


DE TINNITUS-ADEMTHERAPIE is een uitgebreide en gemoderniseerde versie van het in 2008 verschenen OORSUIZINGEN VERMINDEREN.
Tinnitus ofwel oorsuizingen behoort tot de klachten die moeilijk te genezen zijn door de reguliere geneeskunde, omdat de oorzaak een combinatie is van lichamelijke en geestelijke factoren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de methode in dit boek tot wel 50% verbetering kan leiden, en zelfs tot volledige genezing. Bovendien helpt het mensen beter omgaan met de psychische belasting van hun tinnitus.

De oefeningen in dit boek kunnen gecombineerd worden met een actief dagelijks leven. Daarin ligt juist de kracht. Het boek bevat meditatieoefeningen, oefeningen uit de bio-energetica, zachte zelfmassagetechnieken en oefeningen die rechtstreeks uit de oude Chinese gezondheidsleer komen. De tinnitus-ademtherapie is een integratie van oosterse en westerse technieken. Zelfs met vijf minuten oefenen per dag behaalt u al resultaat!

De methode wordt aanbevolen door de Duitse Tinnitus-Liga.

Over de auteur
Maria Holl is in 1953 geboren in Aken en werkt
sinds 1981 als psychotherapeut, consultant, meditatielerares en tinnitus-ademtherapeute. Ze schreef meerdere succesvolle boeken waarmee ze talloze lezers heeft geholpen. Van Maria Holl verscheen eerder bij Panta Rhei het boek Oorsuizingen verminderen.


ISBN: 978.90.8840.114.5
Paperback, 136 pagina’s

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.