ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Natuurlijk afvallen met westerse ayurveda

€17.95


Sharda F.H. Somer
NATUURLIJK AFVALLEN MET WESTERSE AYURVEDA

Met voedingstips voor elke week van het jaar

Natuurlijk afvallen met westerse Ayurveda is een boek over eten, bewegen en verantwoord afvallen. In de zoektocht naar een perfect gewicht belanden mensen vaak van het ene crashdieet in het andere. De wil om af te vallen is groot, maar het vinden van een effectieve en duurzame methode niet eenvoudig.
Ayurveda is de oudste voedingsleer ter wereld en houdt rekening met de speciale behoeftes van ieder afzonderlijk mens. Alleen met de juiste voeding, aangepast aan de individuele lichaamsconstitutie, wordt een optimale gezondheid bereikt en worden ziektes voorkomen.

Dit boek is niet het zoveelste dieetboek om snel af te vallen, maar combineert de levensfilosofie van Ayurveda met westerse wetenschappelijke inzichten om gewicht te verliezen met een blijvend effect. Week voor week neemt de auteur de lezer mee in de Ayurvedische voedingswereld, en geeft bruikbare informatie en handige handvatten om de controle over het eigen lichaam weer terug te krijgen. Leven en eten volgens de Ayurvedische inzichten is voor iedereen haalbaar en niet moeilijk, zeker niet na het lezen van dit boek.

Over de auteur:
Sharda Somer is in 1962 geboren in Suriname. Toen zij als kind op eigen kracht flink afviel en merkte wat voor effect dat had, wist ze dat voeding en afvallen haar levenswerk zou worden. Ze werd Ayurvedisch therapeut en heeft nu een praktijk in Den Haag. Eerder verscheen van haar  bij Panta Rhei: Ayurveda voor een lang en gelukkig leven.

ISBN 978.90.8840.113.8
Paperback, full colour.
192 pagina’s

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.