ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Beter slapen

€15.00


Maria Holl
Beter slapen

Op mindfulness gebaseerde oefeningen bij slaapproblemen
Met 3 oefeningen op CD

Gezondheidsexpert Maria Holl presenteert in Beter slapen een praktische methode om slaapproblemen op te lossen, gebaseerd op mindfulness en de traditionele Chinese geneeskunde.

Centraal in dit boek staan dertig oefeningen. Problemen met inslapen kunnen al verholpen worden door dagelijks een of meerdere van de drie basisoefeningen te doen, die ook op de bijbehorende CD zijn opgenomen. Voor meer hardnekkige slaapproblemen zijn de verdiepende oefeningen zeer geschikt. Deze behandelen ook specifiek inslaapproblemen na het ontwaken midden in de nacht. Tevens worden er tips gegeven voor een goede inrichting van de slaapkamer en suggesties voor voeding die de slaap bevordert.

Deze slaaptherapie is onderdeel van de Maria Holl Methode, die uitgaat van een lichaamsgeoriënteerde combinatie van bewustzijn, traditionele Chinese geneeskunde, zelfmassage en ontspanningstechnieken.

Over de auteur:
Gezondheidsexpert Maria Holl ontwikkelde ruim twintig jaar geleden haar eigen methode voor het verminderen van verschillende psychosomatische klachten. Zij werd vooral bekend door de veel gebruikte Tinnitus-Ademtherapie (TAT nach Holl®), die in Duitsland wetenschappelijk werd onderzocht met positief resultaat.

ISBN 978.90.8840.145.9
Paperback 112 pag

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.