ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

HOUD JE DARMEN GEZOND

€14.50


Ulrike Amann
HOUD JE DARMEN GEZOND

– met natuurlijke middelen

Een groot deel van de bevolking heeft darmklachten zonder het te weten, want vaak schuilt de oorzaak van veel voorkomende klachten zoals bijvoorbeeld depressie, alzheimer, migraine en allergieën in een verstoring van onze darmflora. Daarnaast komen voedselintolerantie, stofwisselingsproblemen en prikkelbare darmsyndroom steeds vaker voor.

In acht hoofdstukken wordt beknopt  en duidelijk uitgelegd hoe we zelf door onderhoud, reiniging en verzorging van onze darmen een belangrijke bijdrage aan onze algehele gezondheid kunnen leveren:

  • Eerst wordt het belang van een gezonde darmflora besproken: die is  een afspiegeling van onze algehele gezondheid.
  • Daarna volgt een overzicht van  de meest voorkomende  darm-problemen en hun oorzaken: buikpijn, darminfecties, poliepen, diarree, verstopping, voedselintolerantie enz.
  • Vervolgens wordt een aantal natuurlijke middelen en methodes beschreven die iedereen zelf kan toepassen om de darmen te rei-nigen en te ontslakken, en voor herstel van een gezonde darm-flora.
  • Het laatste hoofdstuk bevat de 10 belangrijkste tips op het gebied van voeding en leefstijl voor iedereen die zelf wil bijdragen aan het herstel en optimaal functioneren van de werking van onze darmen. Het boek besluit met een volledige detox-kuur van zes dagen.

 
ISBN 978.90.8840.152.7
Paperback, 104 pagina’s
Full colour, rijk geïllustreerd

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.