ALGEMENE BOEKEN
  ESOTERIE
  GEZONDHEID
  HEALING
  MANDALA
    Mandala postkaartboekjes
  OPVOEDING
  PSYCHOLOGIE
  SOEFISME
  YOGA/ISMAKOGIE
ONDERWIJSBOEKEN
  Drama/Taal
  Huiswerkbegeleiding/ zelfhulpboek voor kinderen
  Muziek/Dans/Beweging
  Remedial Teaching
  Sociaal-emotionele vorming
  Tekenen/Schilderen/
Beeldende vorming
  Yoga voor kinderen
SPECIALE AANBIEDING

Meditatie en het Zelfgenezend vermogen

€22.50


Klaas-Jan van Velzen
Meditatie en het Zelfgenezend vermogen

In het midden van de stroom


De diepgaande betekenis die meditatie voor de gezondheid kan hebben, begint steeds meer door te dringen tot de westerse geneeskunst. In de Indiase gezondheidsleer, de Ayurveda, is dit altijd al vanzelfsprekend geweest. In dit boek wordt uitgelegd hoe regelmatig mediteren steeds meer innerlijke ruimte creëert voor de zelfgenezende  krachten van het lichaam. Door mediteren ontstaat  een zodanige verandering van je verhouding met het bestaan dat de natuurlijke intelligentie van het leven  de kans krijgt om zich vrijer te manifesteren. Je wordt dan minder beperkt  door je vaste overlevingspatronen.

Het concept van het zelfgenezend vermogen is voor een belangrijk deel gebaseerd op de yogasutra’s van Patanjali, en de  Ayurveda. Het boek is daarom een rijke bron van informatie en inspiratie voor de vele yogabeoefenaars en alle meditatie- en yogadocenten in Nederland.

Over de auteur

Klaas-Jan van Velzen studeerde sociale wetenschappen en is werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Tevens is hij yogaleraar, spiritueel therapeut en ayurvedisch therapeut. Eerder verschenen van hem Holistische psychotherapie en Yoga & chakra’s.

ISBN 978.90.8840.160.2
Paperback, 240 pagina’s

        Copyright 2014 © powered by FTP-Focus To Pre-press.