Wil je graag een boek bestellen over yoga voor kinderen? Je vindt de meest interessante spirituele boeken bij Panta Rhei, gevestigd in Katwijk aan Zee, nabij Leiden. Wij zijn een uitgeverij met inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring. Met alle plezier delen wij diverse wijsheden over het leven. Dit doen we in de vorm van de meest interessante spirituele boeken die zelfontwikkeling en contact met anderen bevorderen en ontwikkelen.

Geïnteresseerd?Aanbod yoga bekijken

Ontdek ons aanbod aan boeken over yoga voor kinderen

Heb je drukke kinderen of denk je dat jouw kinderen of die van iemand anders gebaat zullen zijn bij een boek over yoga voor kinderen? Dan zit je goed bij onze uitgeverij. Yoga is een mindfulness sport waarbij je aandacht besteedt aan hoe je je in je lichaam voelt in het hier en nu, waarbij je ook op bepaalde manieren poseert. Je vindt bij ons boeken over yoga voor kinderen waarmee kinderen leren hoe ze door middel van yoga meer aandacht aan het hier en nu besteden. Bovendien leren ze zichzelf gaandeweg veiliger en standvastiger te voelen in hun eigen lichaam. Dat is een cruciale factor in de ontwikkeling van kinderen. Het biedt hun op den duur dan ook een nieuwe vorm van zelfvertrouwen waarop ze altijd kunnen leunen.

Bestel je boek via onze webshop

Als je geïnteresseerd bent in een van onze boeken, dan kun je deze online bestellen. Heb je een vraag over onze catalogus of over boeken over yoga en meditatie in het onderwijs? Of wil je graag meer weten over boeken over een gezonde leefstijl? Wat je vraag ook is: wij horen het in ieder geval graag. Je kunt ons dan ook bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0031 (0)71 4074523 of door ons een e-mail te sturen via pantarhei@wxs.nl.