Theo Legters is werkzaam als NLP Master Practitioner, EFT therapeut en Drijfverencoach (en is ook nog af en toe schoolmeester).

www.metaforia.nl

Femmy Brug is yogadocent, kinderyogadocent en opleider en trainer van yogadocenten. Zij is gespecialiseerd in yoga voor kinderen.

www.kidsyoga.nl

Sandra Coobs is docent kinderyoga en special yoga (voor volwassenen met een verstandelijke beperking en mensen met het Syndroom van Down).

www.jijenjekracht.nl

Marion van der Laarse is werkzaam als creatief kindercoach vanuit haar eigen praktijk voor Kunstzinnige Counseling in Almere.

www.kunstzinnige-counseling-almere.nl

Sandra Voetelink ontwikkelde het talentontwikkelingsmodel ‘Leren vanuit je hart’ en het Hartkrachtmodel, als leidraad voor docenten en hun leerlingen om zichzelf beter te leren kennen, zodat ze in balans, zonder stress, kunnen lesgeven en leren.

www.lerenvanuitjehart.nl en www.stressloosleren.nl

Klaas-Jan van Velzen studeerde sociale wetenschappen en is werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Tevens is hij docent spirituele therapie, yogaleraar en ayurvedisch therapeut.

www.wilderoos.nl

De bekende kinderyogadocent Helen Purperhart schreef meerdere boeken over kinderyoga en -coaching. Van haar hand zijn ook de verschillende kinderyoga kaartensets.

www.kinderyoga.nl

Frans van Heel bestudeert al zijn leven lang de oosterse disciplines op hun mogelijkheden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hij geeft al tientallen les in meditatie, qigong, vechtkunst en in Tai Chi en schreef een boek over pencak silat.

www.yinyangharmony.nl

Paul Salim Kluwer is auteur en vertaler. Hij is de derde generatie van een bekend uitgeversgeslacht.

Bor Rooyackers is schrijver, cabaretier en docent creatief schrijven. Hij was lange tijd onderdeel van het cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps.

Dick de Ruiter is al meer dan 40 jaar yogadocent en genoot zijn opleiding bij Rama Polderman, de arts die yoga in Nederland introduceerde. Hij schreef meerdere boeken over yoga, gezondheid en de genezende aspecten van klank en geluid.

www.maisondesmiracles.nl

Alie Relker werkt als begeleidend kinesiologe en kindercoach, zij is ondersteuner in leerprocessen en emotionele veranderingsprocessen.

www.deskarabee.nl

Inayat Khan is de grondlegger van het Westerse soefisme en een van de grootste spirituele leraren van de twintigste eeuw.

Paul Rooyackers is spelpedagoog met een langdurige ervaring in het onderwijs en jeugdwerk. Hij schreef talrijke boeken over dans, drama en taalexpressie.

Liesbeth Mende is dramaschrijver en heeft diverse publicaties op haar naam staan.

www.liesbethmende.nl

Fokke Slootstra is Tools for life-therapeut en specialist in het doorgronden van de problematiek van de menselijke geest. Hij schreef meerdere boeken.

www.verwondering.eu

Doke van der Neer is Ismakogiedocent en pedicure. Zij geeft regelmatig cursussen en workshops Ismakogie.

Ger Storms is opgeleid als muziekdocent. Hij schreef verschillende boeken voor het muziekonderwijs. Nu is hij uitgever bij Uitgeverij Panta Rhei.

Pierre Eggels gaf jarenlang les als docent Nederlands, CKV en drama. Hij schreef onder meer de succesvolle dramamethode ‘Doe gewoon alsof!’

Elly Hoekstra gaf les aan de docentenopleiding van de Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging. Zij overleed in 2016.

Nel de Theije-Avontuur is auteur en docent in het speciaal onderwijs. Zij geeft workshops verhalen vertellen.

Leo Kaniok is vennoot bij ZintenZ, producent en uitgeverij van zinvolle media. Hij is initiator van de websites zinnigeverhalen.nl en zininverhalen.nl met inspirerende verhalen.

Margo Franssen is basisschooldocent. Zij ontwikkelde een methode om het pedagogisch klimaat in de klas te verbeteren met technieken uit de yoga, mindfulness, Brain Gym, meditatie, creatieve therapie, ontwikkelingspsychologie en NLP.

Dick Kuiper is een ervaren Buteyko-therapeut die met vele astmapatiënten gewerkt heeft. Hij is oprichter van het Buteyko Instituut Nederland.

www.dickkuiper.nl

Daniëlle Bersma is yogadocent en fysiotherapeut. Zij is mede-directeur van Samsara yogadocentenopleiding.

www.daniellebersma.nl

Cerise van Zanten-Ernste geeft baby- en dreumesyoga en wiebelyoga aan de Jip & Jan Academie. Ze richt zich met name op het geven van yoga aan ouder en kind.

Sharda Somer viel als kind op eigen kracht flink af en merkte het effect hiervan. Toen wist zij dat voeding en afvallen haar levenswerk zouden worden. Zij werd Ayurvedisch therapeut.

Rosalinda Weel is schrijver van boeken over ontspanning, innerlijke rust, geluk en persoonlijke ontwikkeling voor jong en oud. Ze runt haar eigen Droomstudio waar ze lessen en trainingen geeft op het gebied van yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein.

www.rosalindaweel.nl

Janayitri Brahmanda is therapeut en lifecoach met een innovatieve aanpak gericht op body, mind en soul.

www.janayitribrahmanda.com

Marjoke Visscher is een ervaren yogadocent, gespecialiseerd in yoga voor kinderen.

Dhroeh Nankoe is zanger en componist van Indiase muziek. Naast het geven van concerten geeft hij les aan kinderen en volwassenen op diverse scholen en conservatoria.

www.dhroehnankoe.nl

Anurag ten Klooster verloor in 2013 haar partner, de vader van hun drie kinderen. Diverse pijnlijke maar ook mooie ervaringen in haar leven hebben haar tot een warme, wijze en praktische opleider gemaakt.

www.anurag.nl

Anil Kumar Mehta is oprichter van het Ayurvedisch Gezondheidscentrum in Den Haag, waar hij consulten, klassieke behandelingen en Pancha Karma therapie geeft.

www.ayurvedanederland.nl

Anneke Wittermans is dansdocent. Zij helpt mensen hun eigenwaarde op te bouwen via haar danstechniek Diadans. Ze geeft trainingen in de buitenlucht aan zee en in het bos.

www.diadans.nl

José van Burink volgde een twee-jarige opleiding aan het European Institute of Scientific Research on Ayurveda (EISRA). Ze schrijft artikelen en geeft lezingen over het belang van Ayurveda in deze tijd.

Richard Sylvester is humanistisch psycholoog, therapeut en universitair docent. Hij heeft zich dertig jaar beziggehouden met verschillende spirituele praktijken. Hij houdt regelmatig bijeenkomsten over non-dualiteit.

www.richardsylvester.com

Jeff Foster studeerde astrofysica aan de universiteit van Cambridge. Na een periode van depressie en ziekte ondernam hij een intensieve spirituele zoektocht die leidde tot de ontdekking dat hij alleen maar het leven zelf gezocht had.

www.lifewithoutacentre.com

Coleman Barks is een gerenommeerd Amerikaanse dichter, die een groot aanzien verwierf met zijn vertalingen van het werk van Roemi en andere mystieke dichters.

www.colemanbarks.com

Billy Doyle studeerde 20 jaar bij Jean Klein. Hij woont in Londen en geeft les in Kashmiryoga.

www.billy-doyle-yoga.com

Greg Goode staat bekend om zijn unieke combinatie van doordringend inzicht, kennis van zowel oosterse als westerse bronnen, en een droog gevoel voor humor. Greg studeerde psychologie en filosofie.

www.greg-goode.com

Sandy Taikyu Kuhn Shimu is zenmeester en lerares in Aziatische levens- en bewegingskunsten. Ze leeft en werkt naar het door haarzelf ontwikkelde WOE-LIN-principe.

www.taikyu.ch

Telefoon: 0031 (0)71 4074523
Fax: pantarhei@wxs.nl
Adres: 2225 RE Katwijk aan Zee
Ligusterstraat 19