Ben je op zoek naar interessante boeken over het bereiken of behouden van een gezonde levensstijl? Dan is Panta Rhei uit Katwijk aan Zee, nabij Leiden, de aangewezen uitgeverij voor jou. Wij zijn een uitgeverij die al meer dan 30 jaar bestaat en als doel heeft om iedereen de juiste handvaten mee te geven voor het bereiken van goede relaties met zichzelf en met anderen.

Ontdek ons aanbod aan boeken over yoga voor kinderen

Ben je toe aan een gezonde levensstijl en zoek je daarvoor de juiste boeken die je kunt gebruiken als leidraad voor het dagelijkse leven? Wij zijn dé uitgeverij waarbij je vele boeken en interessante perspectieven vindt over een gezonde levensstijl. Zo bieden wij jou onder andere boeken over de volgende onderwerpen:

  • Yoga
  • Ademtechnieken
  • Meditatie
  • Mindfulness

Bestel snel online

Als je geïnteresseerd bent in een van onze boeken over het bereiken van een gezonde levensstijl, dan kun je deze bestellen via onze webshop. Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag over de auteurs of over een van onze andere boeken, zoals onze boeken over yoga voor kinderen of meditatie in het onderwijs? Stel je vraag aan ons, want wij helpen je graag verder! Je bereikt ons door te bellen naar 0031 (0)71 4074523 of door een e-mail te sturen naar pantarhei@wxs.nl.