Ben je op zoek naar boeken over meditatie? Dan zit je goed bij Panta Rhei, gevestigd in Katwijk aan Zee, dicht bij Leiden. Wij zijn dé veelzijdige en aangewezen uitgeverij die ervan houdt om mensen wijsheden aan te bieden in diverse boeken om zo samen een betere wereld te co-creëren.

Ontdek onze interessante boeken over meditatie

Merk je dat je door de drukte van het leven niet meer zo kunt genieten van het dagelijks bestaan? Of ben je gewoon geïnteresseerd in nieuwe technieken over meditatie om beter mindful te zijn? Wij helpen je daar graag bij. Daarom bieden wij diverse boeken over meditatie aan. Meditatie is een eeuwenoude methode om stil te staan bij het hier en nu, maar ook om aandacht te hebben voor de dingen om ons heen. Mensen die net beginnen met meditatie of mensen die al gevorderd zijn hierin kunnen dankzij de boeken die wij aanbieden nieuwe inzichten opdoen.

Bestel vandaag nog online

Heb je interesse in onze boeken over meditatie? Of zoek je bijvoorbeeld een boek over het Soefisme of over het bereiken van een gezonde levensstijl? Je vindt ze in onze webshop en catalogus. Voor vragen en opmerkingen kun je uiteraard contact met ons opnemen, want wij helpen je graag verder. Wij zijn te bereiken via ons contactformulier, telefonisch via 0031 (0)71 4074523 en per e-mail via pantarhei@wxs.nl.