Bij onze uitgeverij vind je diverse boeken over yoga en meditatie voor kinderen waarmee je ze zo de wereld van innerlijke rust laat ontdekken. Wij van Panta Rhei zijn een uitgeverij in Katwijk aan Zee, nabij Leiden, die al meer dan 30 jaar boeken aanbiedt over het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl.

Ontdek de beste boeken over yoga en meditatie voor kinderen

Heb je te maken met drukke kinderen en denk je dat ze gebaat zullen zijn bij het vinden van innerlijke rust? Dan zijn onze boeken over yoga en meditatie voor kinderen wellicht iets voor jou. Deze boeken laten kinderen de wereld van innerlijke vrede ontdekken, wat simpelweg met henzelf begint. Kinderen leren diverse technieken over yoga en meditatie, maar ook over hun ademhaling. Zo krijgen ze de kans om te leren hoe ze dicht bij zichzelf kunnen staan en wat ze kunnen doen om hun innerlijke vrede te behouden.

Bestel via onze webshop

Als je geïnteresseerd bent in de boeken over yoga en meditatie voor kinderen, bestel ze dan snel via onze uitgebreide webshop met boeken van de beste auteurs. Heb je een vraag over ons assortiment, bijvoorbeeld over boeken over het Soefisme of over creatief lesgeven? Stel ze dan aan ons, want wij helpen je graag verder. Je bereikt ons via 0031 (0)71 4074523 of door een e-mail te sturen naar pantarhei@wxs.nl.