Ben je op zoek naar boeken over creatief lesgeven? Panta Rhei is een uitgeverij in Katwijk aan Zee, nabij Leiden, die diverse boeken aanbiedt over spiritualiteit, zelfontwikkelingen en relaties. Als je diverse perspectieven over creatief lesgeven zoekt, dan zit je bij ons goed!

Creatief lesgeven kan op verschillende manieren

Lesgeven op een creatieve manier is een niet-reguliere lesmethode die steeds vaker wordt uitgevoerd op basisscholen en middelbare scholen. Scholieren en studenten kunnen op deze manier op creatieve manier nieuwe vaardigheden, lesstoffen of gedachtegoeden eigen maken. Wanneer je boeken zoekt over creatief lesgeven, dan zit je goed bij onze uitgeverij. Wij zijn een uitgeverij van verrijkende boeken die ervoor zorgen dat je een ruimere kijk op de wereld krijgt. Zo bieden wij je boeken aan over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Coaching remedial teaching
  • Dans en beweging
  • Dramatherapie

Bestel jouw boeken via de webshop

Kun je niet wachten om de boeken over creatief lesgeven snel in handen te hebben? Bestel dan snel via onze uitgebreide webshop. Voor vragen en opmerkingen over onze catalogus of over een van onze boeken neem je contact met ons op. Ons personeel helpt je graag verder met het vinden van de juiste boeken of met het beantwoorden van andere vragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze boeken over meditatie of over yoga? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031 (0)71 4074523 en per e-mail via pantarhei@wxs.nl.