Als je graag een yoga boek wilt kopen en daarom op zoek bent naar een uitgeverij met een breed assortiment, dan zit je goed bij Panta Rhei in Katwijk aan Zee, vlak bij Leiden. Wij zijn een uitgeverij die al meer dan 30 jaar lang boeken aanbiedt met spiritualiteit en zelfinzicht als onderwerpen. Wij houden ervan om wijsheden door te geven en op deze manier een betere wereld achter te laten voor de komende generaties.

Geïnteresseerd?Aanbod yoga bekijken

Vind jouw yoga boek bij onze uitgeverij

Heb je interesse in een goed boek over yoga en zoek je daarom een uitgeverij met vele opties? Of ben je al langer bezig met yoga en zoek je gewoon een boek met nieuwe methodes en inzichten? In beide situaties zijn wij jouw aangewezen en veelzijdige partner. Yoga is een meditatieve sport waarmee al eeuwenlang innerlijke rust en vrede wordt gecreëerd. Je vindt diverse boeken over yoga in ons assortiment, want wij bieden je boeken aan voor beginners, gevorderden en zeer gevorderden. Zo vind je bij ons uitgeverij gegarandeerd het boek over yoga dat bij jou past.

Bestel vandaag nog

Kun je niet wachten om een boek te bestellen via de webshop van onze uitgeverij? Of je nu een boek over yoga en meditatie voor kinderen of een algemeen boek over meditatie wilt: bestel jouw boek vandaag nog online. Bij vragen over een van onze boeken neem je contact met ons op via 0031 (0)71 4074523 of per e-mail via pantarhei@wxs.nl. Wij beantwoorden al je vragen graag, ook wanneer deze over onze catalogus gaan.