Wil je graag boeken vinden over mediteren voor beginners? Je vindt de beste boeken via Panta Rhei, de uitgeverij in Katwijk aan Zee, nabij Leiden. Onze uitgeverij bestaat al meer dan 30 jaar en we hebben sindsdien vele wijsheden doorgegeven in de vorm van interessante boeken voor zowel volwassenen als kinderen.

Ontdek boeken over mediteren voor beginners

Ken je het gevoel dat je in een sleur zit? Of heb je het idee dat je de controle over het leven aan het kwijtraken bent of überhaupt nooit een gevoel van houvast hebt gehad? Geen zorgen, dit is een veelvoorkomende ervaring bij vele mensen. Gelukkig is hier wellicht een oplossing voor: meditatie. Als je geen ervaring hebt met mediteren, dan kun je bij onze uitgeverij boeken vinden die speciaal zijn geschreven voor beginners. Zo kun je binnen een mum van tijd zelf leren hoe je mediteert en wat voor jou een methode is die fijn aanvoelt. Meditatie is voor iedereen en dankzij onze boeken over mediteren voor beginners ontdek je hoe je met behulp van korte of lange meditaties meer in het hier en nu komt. Zo creëer je een gevoel van houvast in deze dynamische wereld.

Bestel online via onze uitgeverij

Kun je niet wachten om een boek over mediteren voor beginners te lezen? Bestel dan snel via onze webshop. Heb je een vraag over de auteurs of over onze andere boeken? Stel dan je vraag aan ons, want wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)71 4074523 of door ons een e-mail te sturen via pantarhei@wxs.nl. Wellicht interesseert een boek over bijvoorbeeld yoga en meditatie voor kinderen of creatief lesgeven je ook wel!